Kuoron puheenjohtaja: Esa Nieminen | Puh. 041 466 6052 | esa.j.nieminen@gmail.com

Tuleva toiminta

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

Yleistä:

Toimintavuosi on kuorolle uudenlaisen oppimisen ja omaksumisen vuosi, sillä pitkäaikainen Taiteellinen johtajamme Pekka Harmovaara on antanut ääniraudan nuorempiin käsiin ja kuoroamme tulee johtamaan Petri Hatakka. Tulevalle vuodelle ei ole suunniteltu mitään suuria esiintymistavoitteita ja tämä antaa uudelle johtajalle hyvän lähtökohdan. Perinteisiä esiintymisiä jatketaan ja näin vastataan kaupunkilaisten odotuksiin. Erikseen tilattavat esiintymiset saavat myös sijansa toimintavuoden aikana. Kvartetti jatkaa aktiivisena ja toimii myös kuoron käyntikorttina.  Uusien laulajien rekrytointiin tullaan panostamaan voimakkaasti.

Harjoitukset

Harjoitukset pidetään maanantaisin 18:00 – 20:15 ja ylimääräisiä harjoituksia pidetään tarpeen mukaan. Laululeirejä järjestetään tarvittaessa. Pyritään käynnistämään perusmerkkien suorittamiset. Osallistumme aktiivisesti paikalliseen musiikkitoimintaan yhdessä muiden kuorojen kanssa. Käynnistetään kuorolaisille tarkoitettua jatko-opiskelua, äänenmuodostuksesta ja musiikin teoriassa yhdessä muiden kuorojen kanssa.

Esiintymiset

Keväällä järjestetään Iltamat Työväentalolla (työryhmän laatiman käsikirjoituksen ja valitseman musiikin mukaan). Vappulaulajaiset Kalannissa ja Wallilan mäellä.Kaatuneiden muisopäivän huomiointi. Itsenäisyyspäivän esiintymiset ja Sankarihaudoilla käynnit. Kirkon portailla laulaminen Uudenkaupungin Joulurauhan julistamisen yheydessä. Muiden yhteisöjen ja yksityisten tilaamat esiintymiset sekä kuorolla, että kvartetilla.

Muu toiminta

Yhteistoimintaa Kuoron rouvien kanssa. Kuoron kotisivujen päivittäminen ja aktiivinen käyttäminen. Laulukauden aloitus- ja päätöskaronkat, sekä sääntömääräiset varsinaiset kokoukset. Kuoron hallitus jatkaa aktiivista toimintaansa kokoomtuen kerran kuukaudessa ( poislukien kesäkuukaudet). Osallistumme Sulasol-piirin kokouksiin, sekä liittokokouksiin tarpeen mukaan. Jatkamme edelleen hyvin toimivaa opintokerho toimintaa. Käytämme harkintaa musiikkistipenin myöntämisessä. Iloitsemme kvartetin ja vahvistetun kvartetin toiminnasta. Vastamme saattopalvelu pyyntöihin voimiemme mukaan. Keskitämme voimamme uuden varastotilan rakentamiseen ja vanhan varaston muuttoon. Vanhan varaston epäkurantin tarvikkeiden myyntiä ohjataan Kuoron kotisivujen – Kirpputorille.