Kuoron puheenjohtaja: Martti Vähätalo

Tuleva toiminta

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020

Yleistä:

Tulevalle vuodelle ei ole sovittu mitään suuria esiintymistavoitteita ja tämä antaa Uudelle Taiteelliselle johtajalle hyvät lähtökohdat toiminnalleen. Perinteiset Iltamat järjestetään keväällä, kuten aikaisemminkin. Yhteistyötä pyritään laajentamaan niin Kaupungin, kuin laajemmankin alueen kuorojen kesken. Yhteistyötä Sulasoliin syvennetään. Erikseen tilattavat esiintymiset saavat myös sijansa tulevan vuoden aikana. Vahvistettu kvartetti jatkaa aktiivisena ja toimii samalla myös Kuoron käyntikorttina.

 

”Finnhits-Veikot”

Uusia laulajia ei useista rekrytointiyrityksistä huolimatta ole saatu houkuteltua mukaan Kuoron toimintaan. Vuonna 2020 aloitetaan Finnhits-kappaleista projektin valmistelu, suureen ”Laulu-Veikot goes Finnhits”-konserttiin keväällä/syksyllä. Konsertin harjoittelu tapahtuu periodiluonteisesti ja tämän toivotaan houkuttelevan mukaan laulajia, joita olisi muuten vaikea sitouttaa toimintaan. Konsertin solistiksi kutsutaan sopivaksi katsottu, suosittu kotimainen artisti. Konserttikokonaisuus voidaan halutessa viedä myös muille paikkakunnille, tai koostaa siitä CD-levy.

Harjoitukset

Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18:00 – 20:00. Järjestetään kaksi laululeiriä, toinen keväällä ja toinen syksyllä. Mieskuoroliiton perusmerkkien suoritustilaisuuksia pyritään järjestämään kaikille laulajille.

Esiintymiset

Vappulaulajaiset pidetään Kalannissa ja Wallilan mäellä. Kaatuneiden muistopäiväivä huomioidaan. Itsenäisyyspäivän esiintymiset ja haudoilla käynnit. Uudenkaupungin Joulurauhan julistuksessa lauletaan Uuden Kirkon portailla. Muiden yhteisöiden ja yksityisten tilaamat esiintymiset hoidetaan joko koko kuoro tai Kvarteti kokoonpanoilla.

Muu toiminta

Yhteistoimintaa Kuoron rouvien kanssa jatketaan kuten aikaisempinakin vuosina. Kuoron kotisivuja päivitetään ja niitä käytetään aktiivisena tiedotusvälineeenä. Laulukauden aloitus- ja päätöskaronkat sekä sääntömääräiset varsinaiset kokoukset järjestetään kuten aikaisepinakin vuosina samoin osallistutaan Sulasoli-piirin sekä Liittokokouksiin tarpeen mukaan. Opintokerhon toimintta jatketaan edelliseen tapaan samoin kuin saattopalvelu toimintaakin. Kuoron esiintymistarpeistoa nykyaikaisetaan ja sen varastointia Kalannissa kehitetään. Vanha tarpeisto myydään Kotisivujen kirpputorin kautta.

Uudenkaupungin Laulu-Veikot Hallitus