Kuoron puheenjohtaja: Esa Nieminen | Puh. 041 466 6052 | esa.j.nieminen@gmail.com

Rouvat

LAULU–VEIKKOJEN ROUVAT

Laulu–Veikkojen  täyttäessä 10 vuotta, kuoro esitti toivomuksen rouvilleen naisjaoksen perustamisesta. Perustamispalaveriin olikin saapunut 12 rouvaa ja nimeksi tuli Laulu – Veikkojen Rouvat, joka toimii mieskuoron yhteydessä, Ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin rva Anna Holvitie ja sihteeriksi rva Hellin Jäntti. Päätettiin, että Rouvat kokoontuvat vuorotellen jäsenten kotona ja kahvipöydässä tarjolla saa olla ainoastaan pullaa ja yhtä laatua pikkuleipiä sekä myös jokainen tuo oman kahvikuppinsa mukanaan, säästääkseen emännän vaivoja.

Alkuun Rouvat järjestivät käsityöiltoja ja leipoivat ahkerasti myyjäisiin, kartuttaakseen kuoron kassaa.

Nykyään Rouvien aktiivista panosta on tarvittu ja tarvitaan erilaisten käytännön tehtävistä huolehtimiseen mm. kuoron eri tilaisuuksien tarjoilujen järjestämiseen. Esimerkkinä mainittakoon konsertit, kokoukset, merkkipäivät, iltamat ym. vastaavat.

Olemme järjestäneet yhteisiä teatterimatkoja ja pyrkineet olemaan hengessä mukana heidän esiintymisissään ja tapahtumisissaan.

Kokoonnumme suunnilleen kerran kuussa, joko toistemme kotiin tai johonkin mukavaan paikkaan tilanteen mukaan. Vaikka Rouvien keski-ikä on vuosien saatossa noussut, olemme vielä virkeitä ja nuorekkaita. Yhteisillä toimilla pyrimme lujan yhteisen ystävyyden luomiseen. Pyrimme myös muistamaan omaa hyvinvointiamme ja lisäämään sitä erilaisilla virkistysmuodoilla, jotta jaksaisimme pysyä aktiivisten Veikkojen tukena.

Rouvien puheenjohtajana on toiminut Marjatta Hellsten, sihteerinä Eira Mattila, varapuheenjohtajana Liisa Kuusinen, taloudenhoitajana Pirkko Kalenius ja emäntänä Sirpa Markkula. Rouvien muut jäsenet toimivat aktiivisesti mukana toimissa.

Toivomme myös uusia Rouvia rohkeasti mukaan toimintaamme, jotta toiminnallamme olisi jatkuvuutta Laulu – Veikkojen tukiryhmänä, sillä kaiken takana on NAINEN.

Kuvassa ylh. vas. Eila Polojärvi, Pirkko Kalenius, Maija Karhu, Liisa Kuusinen, pj. Marjatta Hellsten ja Sirpa Markkula. Alh. vas. Eira Mattila, Terttu Litmanen, Pia Lindström, Anna-Liisa Heiskanen ja Tuula Laakso. Kuvasta puuttuvat Anneli Valtonen ja Pirjo Siivonen.

Laulu – Veikkojen Rouvat
Marjatta Hellsten
050 342 6950
marjatta.hellsten@uusikaupunki.fi