Uudenkaupungin Laulu-Veikot header

Uudenkaupungin Laulu-Veikkojen osallistumiset Itsenäisyyspäivän tilaisuuksiin alkoivat Uudenkaupungin Sankarihaudalla seppeleenlaskutilaisuuteen.

Sankarihaudoilta siirryttiin Kulttuurikeskus Cruselliin Kaupungin järjestämään Itsenäisyysjuhlaan

 

Uudenkaupungin vuoden 2018 kulttuuriteko – palkinto ojennettiin kaupungin itsenäisyypäivän juhlien yhteydessä mieskuoro Uudenkaupungin Laulu – Veikoille pitkästä ja merkittävästä panoksesta paikallisen musiikki- ja kulttuurielämän hyväksi. Perusteluissa mainittiin, että kuoro on jo 70 vuoden ajan tarjonnut harrastusmahdollisuuden lisäksi myös mittavan määrän viihdettä, tunteita ja hyvinvointia kaikille kaupunkilaisille. Kulttuuripalkinto ojennetaan koko kuorolle, mutta erityismaininnan ansaitsevat sitä eri vuosikymmeninä johtaneet miehet. Heistä voi erityisesti kiittää yli kolme vuosikymmentä kuoronjohtajana toiminutta Director Musics Pekka Harmovaaraa.

 

Laulu-Veikot jatkoivat itsenäisyyspäivän juhlintaa vielä kaupungin järjestämän tilaisuuden jälkeen Uudenkaupungin terveyskeskuksessa pitämällään joululaulu konsertin osasto kuunarin potilaille ja henkilökunnalle.   Katso lisää kuvia kuvagalleriasta kuvakansioista 2018.